STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

Camera Natura Förlag AB
Stora Gatan 34
722 12 Västerås
tel +46(0)21-448 01 00
fax +46(0)21-448 01 11
info@cameranatura.se

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 2-2020

Aldrig förr har vi fått denna gyllene chans att ta till metoder som alltid funnits till för att lindra en saknad och sorg i vår själ. Vår nutida värld erbjuder en mängd lösningar.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 2-2020

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen. Köpställen?

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i september

ALDRIG FÖR GAMMAL

I augusti fyller han 90 år. Det innebär inte att hans stora passion och aktiva period för foto är över. Snarare är det tvärtom. Han ligger i som aldrig förr och menar att det aldrig varit så roligt som nu.

Den höga åldern till trots följer han sina planer om både bilder och utställningar. Många turer i markerna blir spontana, men vanligen följer han någon tanke om en bild han ännu inte har. Det kan bli åtskilliga timmar bara för att förverkliga en enda idé. Men sådan är han, Jan Grahn, den smått legendariske fotografen från Trollhättan som 1966 var med att starta föreningen Naturfotograferna. I nästa nummer av Camera Natura ger fotoskribenten Sören Gunnarsson ett porträtt av Jan Grahn.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB    Stora Gatan 34 , 722 12 Västerås    tel +46(0)21-448 01 00    fax +46(0)21-448 01 11    e-mail: Se kontaktsidan