STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 1-2023

Bilden bör väcka nyfikenhet och känslor. Ha en berättelse. Jag har funnit att jag kan reagera olika för en bild beroende på sinnelag och i vilket sammanhang jag ser den. Och relativt ofta är det så att jag inte riktigt kan förklara varför en bild fascinerar.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 1-2023

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen.

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i juni

KÄNSLOR
FOTO: SANDRA BARTOCHA

Sandra Bartocha är en tysk fotograf, talare och författare specialiserad på naturliga landskap såväl som abstrakta arbeten, med det specifika syftet att skapa bilder som framkallar en känslomässig respons. Hennes bilder har belönats i stora internationella tävlingar, inklusive Wildlife Photographer of the Year och International Photography Awards, och hon presenteras regelbundet i utställningar på museer och gallerier i Europa. Sandra var bidragsgivare till det paneuropeiska projektet Wild Wonders of Europe. I nästa nummer kan ni se fler bilder från hennes kameror.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås