STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 4-2021

Pingviner är förstås exotiska, men Falklandsöarna erbjuder så mycket mer av djur och natur trots sin till synes karga skepnad. Vad som gav störst intryck på mig är svårt att sätta fingret på men direkt påtagligt är alla fåglars och andra djurs oskygga beteende.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 4-2021

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen.

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i mars

FASCINERANDE FÅGELLIV
FOTO OCH TEXT: BJÖRN CARLSSON

Björn Carlsson åker till Gotland ett par veckor varje vår. Han återvänder ofta till Stora Karlsö och upphör aldrig att fascineras av det myllrande fågellivet. Och på Fårö finns en kuststräcka han blivit särskilt förtjust i. Ofta tar han kameran och går samma runda flera gånger om dagen. Det är inget särskilt med just den stranden, menar Björn, den liknar många andra på Gotland. Ändå blir aldrig den ena dagen den andra lik. Ibland får han till någon bild. Många gånger händer inget alls. Tiden går och allt är helt i sin ordning.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås