STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 2-2021

När jag hängde i helikoptern över gruvan och det förorenade vattnet, blev jag helt absorberad av undergångs-landskapet under mig. Kraften, storleken, komplexiteten och gruvlandskapets färger drabbade mig som ett pistolskott.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 2-2021

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen. Köpställen?

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i september

FRØYA, MAGIENS Ø
FOTO OG TEKST: JØRN AREKLETT OMRE/NN

Frøya er en av de mest kjente gudinnene innen Norrøn mytologi, og blir som oftest forbundet med kjærlighet, skjønnhet, sex, fruktbarhet og gull, samt krig og død. Så øya FRØYA, på Trøndelagskysten var et spennende valg, et sted jeg aldri hadde vært før, bare hørt om gjennom en bekjent, men som kanskje inneholdt noe av de spennende og sagnomsuste ryktene som denne Gudinnen var mest kjent for ... Det var i 2016 jeg bestemte meg for å ”erobre” denne øya, med åpent sinn, et søkende fotoblikk, pluss mange dager til rådighet for å utforske dette litt mystiske og litt ”rare” landskapet ...

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås