STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

Camera Natura Förlag AB
Stora Gatan 34
722 12 Västerås
tel +46(0)21-448 01 00
fax +46(0)21-448 01 11
info@cameranatura.se

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 3-2019

Bakom varje träd och varje planta lurar en överraskning, en dåsig bäver, en häger som spanar på en fisk eller till och med en alligator. På natten kan jag se dem överallt i stora skaror eftersom deras ögon reflekteras av ljuset.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 3-2019

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen. Köpställen?

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i december

DET LILLA I DET STORA

Jan-Peter Lahall/N har bott nära Tysslingen i över 30 år. Sjön med omgivningar har varit ett återkommande projekt som pågått en längre tid. – Det fina med att fotografera i närområdet är att man kan välja de dagar som är speciellt fina och intressanta. Under fotoresor långt bort får man ta det man får och hoppas på det bästa. Hemmavid kan man återvända många gånger och åka ut på kort varsel. I första hand utelämnar jag helheten och söker istället detaljer och små utsnitt. Det är en värld av motiv som man måste tränas till att se.

Genom åren har jag märkt att just utelämnandet av helhet kan göra en bild mer intressant

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.


Boka


Camera Natura Förlag AB    Stora Gatan 34 , 722 12 Västerås    tel +46(0)21-448 01 00    fax +46(0)21-448 01 11    e-mail: Se kontaktsidan