STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

Camera Natura Förlag AB
Stora Gatan 34
722 12 Västerås
tel +46(0)21-448 01 00
fax +46(0)21-448 01 11
info@cameranatura.se

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 1-2021

Det är en utmaning att arbeta i extrema miljöer. Inför uppdrag spenderar jag mycket tid på plats utan kamera, för att klara av det bättre när jag har kameran med mig. Det gäller att kunna röra sig smidigt.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 1-2021

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen. Köpställen?

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i juni

FLOWER POWER
FOTO OCH TEXT: PÅL HERMANSEN/NN

Pål Hermansen är en av våra mest framgångsrika skandinaviska naturfotografer. Han har en ovanligt stor bredd i sitt utövande och i hans målsättning finns en strävan att med kameran visa världen omkring oss på nytt. Han har alltid haft en intensiv önskan om att förmedla den basala kraften och energin som finns i allt levande. Han menar att han aldrig tidigare känt sig närmare målet än då han började utforska Kirlian-fotografi. Med denna metod kan vi helt enkelt ta fysiska bilder av energin i till exempel växter! I nästa nummer av Camera Natura kan du läsa om Påls Kirlian-projekt och se bilder av växter, bilder som du förmodligen aldrig sett tidigare.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB    Stora Gatan 34 , 722 12 Västerås    tel +46(0)21-448 01 00    fax +46(0)21-448 01 11    e-mail: Se kontaktsidan