STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 4-2022

Jag tillbringade mycket tid i mörkrummet.
/ Inte bara bokstavligt, utan även bildligt.
/ Ett skyddsrum, en mörk varm grotta att gömma sig i.
/ En plats där världen utanför försvann.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 4-2022

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen.

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i mars

VIDVINKELN LOCKAR
FOTO: ARNE BIVRIN

Som fotograf har Arne Bivrin rest till några av jordens mest otillgängliga platser i fotojakt på speciella och fotogeniska djur och miljöer. Flera av dessa bilder har premierats här hemma och utomlands. Arne använder olika redskap i sitt fotograferande för att skapa bilder med olika uttryck och motiv. Teleobjektivet ligger närmast hjärtat och med detta har han också lyckats bli svensk mästare i naturfotografi två år i rad, samtidigt lockar vidvinkeln och även drönaren. I nästa nummer berättar han om sitt fotograferande och vad som inspirerar honom.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.

Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås