STARTSIDAN
OM CAMERA NATURA
REDAKTION
KONTAKT
ARTIKELARKIV
BILDARKIV
PRENUMERATION
KÖP ÄLDRE UTGÅVOR
INTEGRITETSPOLICY

 

 

 

VÄLKOMMEN TILL CAMERA NATURA
 

Camera Natura är en nordisk naturfototidskrift som prioriterar kvalitet i både text- och bildmaterial. Magasinet strävar efter att publicera bilder som innehåller något utöver det vanliga i färg, form och motivval. Tidskriften samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen, vilket borgar för en mångfald av visuella upplevelser. Camera Naturas vision är att med naturfotografin som grund även spegla andra områden där människor och kultur spelar en central roll. Ett adelsmärke för Camera Natura har i alla år varit att hålla högsta kvalitet på bild och text samt på den tekniska framställningen. Tidskriften ges ut fyra gånger per år.

Camera Natura – nominerad till Svenska Designpriset 2011!

Svenska Designpriset är en tävling i grafisk kommunikation som är öppen för alla. Den arrangeras av Batteri Kommunikation AB i samarbete med CAP & Design.



Prenumerera på Camera Natura


Ur innehållet 1-2022

Mycket är annorlunda under ytan. Jag och många av mina motiv är viktlösa och vi rör oss fritt i det tredimensionella landskapet. Med ömsesidig respekt går det att komma alldeles intill motiven. Jag har oftast bara en timme till förfogande åt gången.

Mer info >>


SENASTE UTGÅVAN ÄR NR 1-2022

Tidskriften Camera Natura samarbetar med Nordens främsta naturfotografer och miljöskribenter. Därför sätter vi ambitionsnivån högt. Vi vill i varje nummer visa de starkaste och mest genomarbetade bildreportagen och artiklarna från den nordiska naturen och andra delar av världen.

 


 

NÄSTA NUMMER
Kommer i juni

ISTANBUL – STOCKHOLM - GÄLLIVARE
FOTO: SERKAN GÜNES

Serkan Günes (f.1980) växte upp i Istanbul. Vid 20 års ålder flyttade han till Stockholm. Två år senare fick han en kamera i födelsedagspresent och det var då hans fotografiska resa tog sin början. Idag är han bosatt vid sjön Keskijärvis strand i Gällivare, tio mil norr om polcirkeln. – Det som jag värdesätter i det lappländska landskapet, kallat norra Europas sista orörda vildmark, är ljuset. Här präglas årstiderna av två ytterligheter. Jag får uppleva midsommarnatten som ger ett mjukt varmt ljus och som kontrast midvinterskymningens kyla med pastellfärger som sprider sig över stora snöklädda vyer. Vintern här uppe, med snö och kyla, är nog den period under året jag tycker är mest spännande att vara ute med kameran.

Prenumerera på Camera Natura

 
ANNONSER

Prenumeration och presentationsfilm.


Hör föreläsarna tala om dagens trender inom Naturfoto och hur de ser på sina motiv mm.









Camera Natura Förlag AB       Box 10006      720 10 Västerås